GOLF SKYTTE & JAKT SIMULATORER

E6GOLF + TRUTRACK2

Det absolut senaste och modernaste när det gäller golfsimulatorer. Vi har marknadsledande simulatorer som ger den absolut bästa upplevelsen gällande grafik och spårning av boll och klubba. Resultatet är att det känns som att spela golf på riktigt. Slag från tee, fairway, pitch, chip och puttning ger förvånansvärt realistisk känsla. Det är otroligt enkelt att komma igång och alla kan spela hos oss. Välkomna!

SIMWAY HUNT

Framtaget i samarbete med Svenska Jägareförbundet. Troligtvis det mest moderna jakt och skyttesimulatorerna som finns på marknaden. Otroligt enkelt att komma igång och fantastiskt roligt. För seriösa skyttar eller underhållning, det finns lägen för alla. Det går även utmärkt att spela två samtidigt för att utmana varandra. Vill man använda sitt egna vapen så går det enkelt att montera laser och avtryckare. Annars finns det vapen att tillgå! Kontakta oss för mer information.

ANLÄGGNINGEN

EN TRIVSAM MILJÖ FÖR ALLA

Vi erbjuder två simulatorer bokningsbara från 06:00-23:00. Gratis kaffe, golf på tv och ljudanläggning för den som vill träna med musik. Soffgrupper och bord tillför en avslappnad stämning i goda vänners lag.