VINN EN RESA TILL SPANIEN I VINTER.

Roligt matchspel & fina priser!

Från och med säsongen 2018 börjar vi med ett sällskapligt seriespel som kommer att pågå under hela vinterhalvåret. Det finns riktigt fina priser att vinna i rolig tävlingsform!

VINN EN RESA TILL MALAGA SPANIEN!

Åk med en god vän till golfparadiset Costa del golf! Förstapris i tävlingen är en resa till Malaga för två personer.

NÄR?

Anmälan för att delta har nu öppnat och så fort vi fått in tillräckligt med lag så kommer start för serien att meddelas. Ligan kommer att pågå fram till mars då semifinal och final kommer spelas. Den planerade spelperioden är december till mars.

LAGET

Varje lag består av två spelare. Lag är indelade i A spelare (lågt handicap) & B spelare (högt handicap). A spelare spelar mot A spelare. B spelare spelar mot B spelare.

GREENSOME

När man spelar greensome slår båda golfspelarna på sitt lag ut, därefter väljs den bästa driven. Efter man valt drive turas man om att spela på bollen tills den är i hål. Därefter turas man om även om att slå från tee.

REGLER & TÄVLINGSFORM

Spelformen är greensome matchspel, med handicap (Max 36 HCP). Matcherna pågår i max 18 hål. En match har en bokning i två timmar. När dessa timmar har passerat är matchen över oavsett antal spelade hål.

Vinst i matchen ger tre poäng, lika ett poäng, förlust noll poäng. Om ett lag väljer att stå över tilldelas det andra laget tre poäng och fyra håls vinstmarginal. Vid lika poäng efter alla matcher säras lagen efter inbördes möte, därefter bästa hålskillnaden.

TÄVLINGSAVGIFT

Kostnaden är 600 kr för medlemmar med giltigt årskort under match månaderna. För icke-medlem är kostnaden 990 kr per person. Spelarna får i denna kostnad en möjlighet till prisbordet samt 15h simulatortid värde 3300:- (man sparar alltså 2310:-).